Chinese manufacture hot selling E27 E26 40w 60w ST64 Vintage light Edison bulb

FOB Reference Price:Get Latest Price
US $0.96-1.03 / Piece | 100 Piece/Pieces (Min. Order)
Supply Ability:
500000 Piece/Pieces per Month
Report Suspicious Activity
Quick Details
Place of Origin:
Zhejiang, China (Mainland)
Brand Name:
OEM/New Lights
Model Number:
220v, 220V 110V
E27, E27 E26
Glass Shell:
General Lighting Service
Base Material:
ST64 Vintage light Edison bulb
Key words:
Edison bulb
Light Source:
Carbon filament light bulbs
warm color
Product Size:
Packaging Detail:
Inner foam, outside carton box
40W 60W
Packaging & Delivery
Packaging Details
Edison lamps 1 pc in a box, 50pcs in a master carton, with well protection.
Delivery Time
Shipped in 15 days after payment

Chinese manufacture hot selling  E27 E26 40w 60w ST64 Vintage light Edison bulb

Product Description


ST64 Edison Vintage Lamp

Model No.ST64  Brand         OEM / New Lights
Voltage220V  110VWattage40W / 60W
Bulb TypeIncandescentBulb FinishClear
Product Size64*148cmBase TypeE27; E26
Filament TypeSquirrel CageLifespan3,000hrs
Lumens(Initial)230Anchor No.17 / 19
  • Single bulb package for each lamps .
  • Excellent replica of edison style lamps .
  • Bright filaments give off a warm, amber glow.
  • Ideal for any transparent light fixture, both indoor and outdoor.
  • Medium base (E26/E27/B22).
  • 40, 60-watt bulb, 230 lumen brightness.      


Similar Products of ST64 Edison Bulb       
ModelAnchors NO.BaseLifespanPowerVoltageSIZE
C35 7E14S1500H25/40W110V-240V35*98
T25 B27/B221500H40/60W110V-240V25*300

Packaging & Shipping
Packing&Shipping of ST64 Edison Bulb       

Packing of ST64 Edison bulb:

1 pc edison style lamps in a box, 50pcs in a master carton, with well protection;

      ST64 Edison Vintage Lamp

Shipping of ST64 Edison bulb:

  • Option 1: choose a full container of either 20GP, 40GP or 40HQ and enjoy a better price
  • Option 2: buy at LCL 

We offer the following shipping method:

1) Courier servise like FedEx, DHL for samples;

2) Air shipment for emergency order;

3) Sea shipment for bulk order;                    

                          ST64 Edison Vintage Lamp

Company Information
Company Show 

Haining Xin Guang Yuan Lighting Technology Co.,Ltd., located in Haining, Zhejiang, China, is a privately held company which manufacturing lighting since 1998. With the fast development in lighting, New Lights have shifted its focus to LED Filament Vintage Bulbs , which is expected to be the future of lighting.

Followed by the ISO9001 quality management system, together with the advanced machines in making the LED filaments, we are able to offer safe, reliable and value for money products to our worldwide customers. 


Our Service

Sample Service:
Small quantity of samples are free of charge, buyer shoulder the fright cost.  
Sample delivery time is around 3-7 days after confirmation

Customized Service
We accept OEM order and we can help customer design
We also offer ODM service to customer when needed

After-sale Service
We offer 7/24 Service
Any quality issue, once confirmed, we will compensate our customer.



1.How long can I receive a sales representative reply after my inquiry?
ANS: We promise to reply every inquiry within 12 hours on working day (Monday-Saturday, Beijing Time).

2.How can New Lights’ sales representative help the customer?
ANS: Customer can reach our sales representative if you want to receive digital catalogues, ask for price quotation, seek technical support and business opinions, or asked for samples.

3. Is New Lights a trading company?
ANS: New Lights stared as a fluorescent tubes manufacturer since 1998 and expanded into an integrated trading and manufacturing company. We own 2 factory buildings and an international trading company. That’s why we are selling at competitive price and sales representative are strong technical advisor.

4. What are the main products of New Lights?
ANS: We have 20 years of experience in tubular lighting source, that’s why we have a high production capacity in top quality T8 LED & fluorescent tubes (including UV light). As we also started LED filament bulbs production early, we have a comprehensive collection in standard, decorative, colored light source or dimmable models. LED Panels (dimmable available), SMD bulbs, batten lights, aquarium lamps, mosquito lamp, etc. are available also.

5. Do New Lights support custom service?
ANS: Yes, we welcome custom service request from customer. Understanding that customer may have different requirements on product configuration or special needs on unique products, New Lights R&D and technology team will support with best effort. Customer can provide samples and documentation on specification to our sales representative for customization.

6. What are the strengths of New Lights’ products?
ANS: New Lights have 20 years of experience in lighting industry. We have well developed connections with suppliers in qualified LED components. Our sizable plants and skilled workers maintained the production capacity while our product quality is guaranteed with 2 years warranty. We have obtained CE, RoHS, ERP and UL certification from TUV and SGS to easy export barriers. With good production designs and top notch after-sale service, New Lights is certainly a best choice of LED suppliers.

7. How to deal with production & transportation defects?
ANS: Customer can provide a defect summary on the list of issues with quantities,Also please remark the operating and storage conditions. We can provide replacement in next shipment per contract terms once it is confirmed the defects arising from supply side.

8. What is the production lead time?
ANS: Normally, our turnaround time is 7-10 days for sample ( and 25-30days for mass production. During Peak season, we have special shift arrangement to control sample delivery within 12 days and bulk order within 35 days.